Hola Fellas


Hello, let me know something about you :D

Tagboard

shoutbox here.
width is 230.

Big Claps


skins by : Simple | Grey
photo : weheartit

My trip ended with a pretty experience
Tuesday, 20 December 2011 | 0 comments
dah lame kn cuti.. cuti pon dah nk abis. haha .. esok result pmr. doa kan kejayaan aq :) 
ari ni aq nak cita pasal ap yg telah aq lakukn pada cuti tahun ni..  penat aq brjalan..

alhamdulillah, dapat jugak aq brcuti... 


~`14 disember `~



aq pegi ke lumut dengan family pak ngah aq.. die kate ad keje kat sane.. so die bawak aq sekali.. haha
seronok jugak la .. perjalan mengambil kira2 2 jam dri penang.. ketika dalam perjalan , aq duduk di belakang sekali.. lebam b*nt*t aq sebab di pangku nye beg masing2... haha. 



kat sana aq tido kat hotel swiss garden <3 
cantek betol hotel tu.. tapi hotel tu trsorok sikit. dalam hutan


ramai jugak org yg memilih hotel ini sebagai tempat percutian..
sepatot nye ktorg kena perg ke pulau pangkor.. tapi dah full. :'(
so tepakse la ke lumut.. tapi kat sini lg best tau :D 

:)(:
ni la permandangan swiss garden pada waktu senja..

THE SECOND DAY'

ktorg bgun2 je tros perg tukar baju sebab nak mandi kolam... mak ngah aq pon turut serta .
haha.. best kot. lame jugak la ktorg mandi. lepas tu aq ngan sedara aq g la ronda2 kat hotel tu.

tyme ktorg jln2 tepi pantai tu, ktorg trnampak ad ATV !.
ktorg ap lagi tanye la tauke tu..


admin: uncle, atv ni how much a ride?
tauke: 35 ringgit untok 15 minit..
ktorg: 0.0
admin: ala uncle, tak boleh kurang ke??  ktorg ni budak2 la uncle.. datang pon sendiri
           ktorg mane ad bnyk duit.. parent ktorg pon x tau ktorg holiday kat sini

                                                       "ayat2 punye ayat akhir nye"



tauke: aiooo.. okla. 150 hinggit untok 3 bike. setengah jam. amacam. mau??
ktorg: :D
admin: terbaek la uncle.. haha okok..
 ni bukan ktorg ye.. ni la tauke yg baek hati tu.. haha
thank uncle.. <3

#will be continue




Older Post | Newer Post