Hola Fellas


Hello, let me know something about you :D

Tagboard

shoutbox here.
width is 230.

Big Claps


skins by : Simple | Grey
photo : weheartit

Friday, 9 March 2012 | 0 comments





asalammualaikum. 
meet again the second owner of this blog. lol
and i come here to merepek repek  as i've no idea at all what to write here.
so sekarang school holidays. 
blog owner dah habis exam tapi second blog owner tak habis lagi. 
bukan tak habis tapi kena tangguh ambil lepas cuti. nak tahu sebab apa? tak apalah tak payah tahu. lol
jadi cuti sekolah ni takdalah cuti sangat pun. kena jugak bercinta dgn buku nampaknya.
eh dah jadi macam blog sendiri pulak.
lama dah tak balik. 
rindu pada segalanya eceh. *maaf sekarang saya tengah improve sastera* 
kata nak jadi A SAMAS SAID . LOL

QUOTES OF THE DAY
- takdir memang sudah ditentukan namun jangan salahkan takdri kerana ALLAH sudah sempurnakan kita dengan akal fikiran untuk kita tentukan jalan yang terbaik demi kejayaan kita sendiri  ;) -

Labels:


Older Post | Newer Post