Hola Fellas


Hello, let me know something about you :D

Tagboard

shoutbox here.
width is 230.

Big Claps


skins by : Simple | Grey
photo : weheartit

dahri hadri souvenir
Monday, 26 March 2012 | 0 comments
asalammualaikum. 
long time no see lah ma friend. lol
kalau dah intro macam orang gila tu memang bukan dahri hadri lah yang post tu. :)

siapa? ehem. 

okay sebnanrya saya akan berpindah ke mrsm johor bahru. 
selasa malam bertolak, rabu daftar. 
jauh. ya. baru hebat. 
dahri suruh saya naik bas, nanti dia tunggu kat term. haha
kelakar juga kamu ni ya. johor ke term bukan macam ttj ke term . lol 
jadi saya masih belum decide untuk naik apa, tunggu sampai sana kita fikir. haha.
jadi disebabkan sudah menjadi perantau , saya yakin dahri hadri dan saya akan semakin susah untuk berjumpa. lol. tak jauh pun memang susah nak jumpa. 
jadi haritu sedang merayau rayau cari barang saya terjumpa satu baju . tak payah tanya harga berapa.
biar ia menjadi rahsia antara saya kedai tersebut cashier dan baju itu. 

dahri suruh saya upload gambar tu, tapi kata saya tak suprise la cenggitu. 
haha. jadi dia pun redha dengan saya yang keras kepala. lol
jadi dahri hadri, awak tunggu masa yang sesuai yaw. haha. 
awak dapat punya. cuma bila? dimana dan bagaimana? tu yang tak tahu. lol
k apa yang saya dah merepek ni -.-

asalammualaikum.

Labels:


Older Post