Hola Fellas


Hello, let me know something about you :D

Tagboard

shoutbox here.
width is 230.

Big Claps


skins by : Simple | Grey
photo : weheartit

hebat !
Sunday, 11 March 2012 | 0 comments

asalammualaikum. 
macam biasa title tak langsung merujuk kepada apa yang hendak di khabarkan di blog ni. 
sekadar memenuhi ruangan kosong yang disediakan oleh encik blogger. lol 
k tak lawak. takpa, saya tahu.
macam biasa kalau kat bawah tu label N maknanya second blog awner lah yang merepek. 

okay topik pada hari ini ialah, -_______- k pilih lah apa apa topik pun . 

sebenarnya dahri hadri ni buat blog sebab nak suruh orang lain postkan. 
jadi pekerjaan n pada kala ini ialah sebagai penge-post blog orang . eh pehal panggil n? lol k abaikan
 baiklah mari kita teruskan ke agenda yang seterusnya. 


walaupun dahri hadri pakai selipar pink eh blog pink. haha beliau masih kelihatan hebat * ayat ini hanya untuk memenuhi kehendak title 'hebat' di atas. tiada kena mengena antara hidup dan mati. :) 

walapaun dahri hadri selalu reply OH! dia tetap kelihatan annoying . 
takkan berubah nampaknya. 

sekarang dahri hadri ambik mechanical engineering. 
tahu betapa susahnya? entah tapi bagi saya kelihatan agak susah. 
apabila saya memerhatikan ayah bertungkus lumus buat assignment bagai hendak terbalik rumah, jauh di dalam hati  saya hanya mampu mendoakan dahri hadri terus berjuang dalam bidang mechanical engineering tersebut . muahahaha
tapi macam mana pun bagi saya bio tetap SENANG lah sangat. -.- 

pasti para pembaca sudah mula pening bukan? 
jadi bagi mengelakkan lebih bayak lagi kekusutan melanda di fikiran para pembaca yang tak begitu banyak ini, saya rasa saya harus menghentikan repek-an saya pada hari ini. 
kepada dahri hadri, harap maaf saya masih tidak mampu untuk berhenti merepek apabila post sesuatu di blog anda. haha. k bye . 

asalammualaikum :)

quotes of the day  
' hidup umpama pertaruhan tetapi bukan menggunakan wang cuma akal fikiran . '

Labels:


Older Post | Newer Post